Családi házak felmérése

Ingatlanok szemrevételezéses állapotfelmérése vásárlás előtt

Szolgáltatás csomagok

Ügyfeleim részére több, eltérő műszaki tartalmú felmérési csomagot állítottam össze. Így könnyen kiválaszthatja azt, amelyikre Önnek valóban szüksége van.

SZOLGÁLTATÁSI csomagjaim

Rapid csomag


65.000 ,- Ft / alkalom

Alap csomag


95.000,- Ft / alkalom

Extra csomag


175.000,- Ft / alkalom

CSOK-csomag


Egyedi árajánlat alapján

Hétvégi felár 15.000,- Ft/alkalom
Kiszállási díj:

Ráckeve 50 km-es körzetén belül és Budapesten nem számítok fel kiszállási díjat.

50-100 km-es távolságon belül a kiszállási díj 20.000,- Ft/alkalom.

Nagyobb távolságra egyedi ajánlat alapján történik a kiszállási díj megadása.

A csomagok tartalma:

RAPID csomag

A Rapid csomagot azoknak az ügyfeleimnek ajánlom, akik még nem választották ki a megvásárolni kívánt ingatlant, viszont szeretnék a szakértői szemmel is megnézetni a szóba jöhető házakat, lakásokat. A Rapid csomag során az ingatlant közösen bejárjuk, és egy alap állapotfelvételt végzünk. A bejárás végén egy rövid, szóbeli értékelést kap az ingatlanról, de részletes állapotfelmérés nem készül. Ez alapján rangsorolni tudja a megnézett lakóépületeket.

ALAP csomag

Az Alap csomagban már egy részletes, fényképekkel kiegészített állapotfelmérés is készült a megtekintett családi házról, lakásról. Az így elkészített állapotfelmérési jegyzőkönyv pontos és világos képet mutat a megvásárolni kívánt épületről. Kiváló alapja lehet az eladóval szembeni áralkunak. Ezt a felmérési csomagomat az ajánlatadás előtt álló ügyfeleimnek ajánlom.

Extra csomag

A Bővített csomag egy komplex szolgáltatást tartalmaz. A részletes állapotfelmérésen, épületdiagnosztikán kívül felmérem az ügyfeleim igényeit és ez alapján nem csak az ingatlan állapotáról kapnak teljeskörű képet, hanem a kívánt felújítási munkák költségéről is információt kapnak. Emellett természetesen további felújításokra is javaslatot teszek.

Az Extra csomagba tartozik a szerződés mellékletét képező, részletes fényképes és szöveges dokumentáció elkészítése is.

CSOK-csomag

A CSOK, Falusi Csok és az Otthonfelújítási Támogatás bonyolult útvesztőjében nagyon könnyű elkeveredni. A folyamatosan változó jogszabályok mellett nagyon kis részletek miatt visszadobhatják a benyújtott igénylésünket, és kezdhetjük elölről a teljes procedúrát. Az Otthonfelújítási Támogatás esetében ráadásul csak egy lehetőségünk van a támogatás igénybevételére. Ezek műszaki hátterében nyújtok segítséget.